Hieronder vind je een aantal aanbieders van spirituele uitjes of vakanties.*
Staat jouw organisatie er niet tussen?
Neem dan contact met ons op en we zetten je er gratis bij.

*aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleent 

Meditatie- vakantie week in Frankrijk

Heb je behoefte aan rust en zelfreflectie? Ben je toe aan een vakantie waarin je kunt ontspannen en je innerlijke balans kunt herstellen? Kom naar de meditatie week in Frankrijk!

De meditatie week in Frankrijk staat open voor ieder mens die een innerlijke behoefte voelt om de aandacht naar binnen te richten en is geïnteresseerd in het aanleren of verdiepen van meditatie vaardigheden.

Wendy van Mieghem, ervaren therapeut en docent, geeft elke week op zo’n manier vorm dat het is afgestemd op de innerlijke behoefte van elke deelnemer. Hoewel de diepte van de meditatie ervaringen per keer en per persoon kan verschillen, biedt elke oefening de deelnemers inspiratie en voeding ongeacht of iemand beginnend of gevorderd is.

Graag tot ziens!

Website Wendy van Mieghem

 

Magical Tours

Ruim 13 jaar organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters! Ontspan! Geniet! En ervaar volop ruimte
voor de eigen beleving. Reizen naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Vakanties met wandelingen, ongerepte natuur en workshops op het vlak van levenskunst. In 2012 was 35% van onze gasten al eerder met ons mee geweest. Dat ervaren wij als een groot compliment. Laat u raken! Laat u inspireren! Onze spirituele reizen zijn bedoeld voor levensgenieters die geboeid zijn door het leven - met interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping. Zij willen op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's hun eigen ervaringen opdoen. Ook senioren en alleengaanden voelen zich bij ons thuis.

Ervaar het zelf...

-Rust en ruimte
-Inspirerende plaatsen en activiteiten
-De mogelijkheid om intens te genieten
-Ruimte voor jouw persoonlijke beleving
-Culinaire vegetarische maaltijden
-Een goede organisatie
-Duidelijke informatie vooraf en tijdens de reis
-Respect voor aarde, mens en dier

De tijd is rijp! Ga met ons op reis.....Je zult nooit meer dezelfde zijn…!

Website: Magical Tours

 

Alchemistenreis

Santiago is een Andalusische herder die op zoek gaat naar zijn eigen schat. Hij wil zijn dromen waarmaken en volgt hierbij zijn hart. Hij laat zich leiden door de vele ‘toevalligheden’ en tekens die hij onderweg op zijn pad tegenkomt. Hij geeft zich midden in de ongerepte natuur over aan de magie van Andalusië en geniet van het moment, op weg naar zijn schat… Serendipity organiseert in authentiek Andalusië de Alchemistenreis, geïnspireerd op het boek de Alchemist van Paulo Coelho.

Ben je er klaar voor om je eigen legende ten volle te leven? Durf je er echt op te vertrouwen dat jij op weg naar jouw schat tegenkomt wat je nodig hebt? Dat je de tekens gebruikt om de droom van jouw leven waar te maken? Hoe zou het zijn om je hierbij helemaal over te geven aan de magie van Andalusië, aan de magie van het leven?

Elke dag zal er een thema uit het boek ‘de Alchemist’ centraal staan. Elke dag zullen er enkele bijzondere activiteiten rondom dit thema in de natuur plaatsvinden. We laten de natuur haar werk doen, om zo dichter bij onze schat te komen. Wij ondersteunen dit boeiende proces door samen met jou de tekens te interpreteren op jacht naar de schat, wetende dat het om de zoektocht gaat, om zo jouw eigen alchemielessen te leren. Wij kijken met je mee, wandelend en op weg. Ook wij laten ons leiden door wat er zich aandient…

Deze reis is dan ook bedoeld voor mensen die het avontuur van het leven helemaal aan willen gaan. Overgave. Loslaten. Vertrouwen. Overvloed. Genieten. Betovering. Verwondering. Magie.

Website: Serendipity Reizen

 

Happy Soul Travel

Als je behoefte hebt je batterij op te laden, je baan of relatie te overdenken, je lichaam op te schonen of een burn-out te voor-komen, dan ben je hier aan het goede adres. Op onze site vind je een selectie van bijzondere inspiratiereizen waarbij aandacht voor jezelf centraal staat. Bijvoorbeeld een yogaretraite op Bali, een stiltereis in de woestijn van Egypte, een inspiratiecruise op een zeiljacht of -dichter bij huis- sapvasten in de Ardennen. Dit aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen. Een deel van de inkomsten gaat naar een goed doel, waardoor jouw happy soul ook bijdraagt aan de happy soul van een ander.

Website:  Happy Soul Travel

 

Magische Spirituele Reizen

Beleef een Magische Spirituele Reis! Tijdens een vakantie naar mystieke delen van Groot-Brittannië, kunnen reizigers de stroom vol metafysische 'cadeautjes' ervaren. Deze bijzondere vakanties bevatten Keltische spiritualiteit, de wijsheid van de Druïden en de magie van de natuur en het leven zelf. We gaan weg van de platgetreden paden en verbinden ons met het bewustzijn van krachtplaatsen, natuur, dieren, de aarde, maan, zon en de sterren.

Mario en Nathascha van Celtic Inspiration begeleiden een kleine groep spirituele avonturiers naar plekjes die het hart en de geest beroeren. We wandelen niet alleen op het land maar werken er ook mee samen, laten ons erdoor inspireren en informeren, mediteren erop en schenken het liefde. Wat je ervoor terugkrijgt, is niet in woorden te vangen en is voor ieder persoonlijk. Maar transformerend is deze ervaring zeker!

Website: Magische spirituele reizen

 

Het Land van Nu

Retraites, Doenisme, Mindfulness, yoga en meer.

We zetten ons in om een positieve bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkelingen in deze wereld, zowel op innerlijk als mondiaal niveau. Om ruimte te bieden aan de essentie van ieder mens en zo een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het algemeen levensgeluk.
We bieden diepgaande doenistische programma’s over intermenselijke thema’s die ruimte bieden en laten ontstaan voor duurzame ontwikkeling, essentie en werkelijk ‘doen’.
Onze visie is optimistisch van aard en gaat uit van de zelfsturende kracht in ieder mens: We nodigen je uit te zijn wie je bent, en te doen vanuit wie je bent.

Website: Het land van nu


 

Opener Coaching en Bezinning in Portugal

Coaching Retraite: Leef je Talent

Wie zou je zijn als jij je talenten zou leven?
Talenten willen geleefd worden dat gaat vanzelf en daarom herken je het vaak niet van jezelf, maar als je weet wat je talent is dan verruimt dat je blik op je mogelijkheden en vergroot je plezier.
Wil jij meer energie en passie ervaren in je werk en leven?
Ben jij benieuwd waar jouw talenten, passie en hart je brengen als je die durft te volgen?

Dan is dit je kans om dit heerlijke avontuur aan te gaan met jezelf onder de Portugese zon, je verblijft in een heerlijke locatie, 2 km van de zee, excursie Dolfijnen spotten, Coaching in de Natuur en Dynamische coaching!

Contact Jolanda Boomsma

Website: Zin in je werk

 
SunfoodYoga


YogaRetreats in Spanje met Tara Esther Kleij

Retraite voor vrouwen: Yoga en jouw reis als Heldin
Jouw reis als heldin kan beginnen als jij op zoek gaat naar jouw eigenwaarde en zelfbeeld als vrouw. Onbewust wijzen we vaak het vrouwelijke in onszelf af. Om dat in jezelf te helen is het belangrijk om jouw grootmoeder/moeder/dochter relatie te onderzoeken, te begrijpen en te veranderen. Los te komen van 'oude innerlijke beelden', waarden en normen die je verhinderen om voluit te leven. Op deze wijze maak je ook de weg vrij voor jou dochter/ kinderen. Een waardevol cadeau!

Contact Tara Ester Kleij

Website: Sun food yoga 

 

InnerlijkeReizen: TOP Coaching - Spirituele Retraites

Wie ben "ik" en wat wil "ik" nu écht in mijn leven is een oprechte vraag aan jezelf. Vaak begint daar de bewustwording van hoe je tot nu toe hebt geleefd, wat waren mijn motivaties, leef ik nu mijn leven op mijn manier, durf ik me te onderscheiden? Wat geeft mij energie?
Wat maakt mij gelukkig?

Met onder andere deze vragen kun je terecht bij InnerlijkeReizen.
Wij onderscheiden ons door onze heldere, concrete en effectieve aanpak binnen onze professionele
TOP Coaching Spirituele Retraites/Reizen en Workshops.

Contact Diana Bergsma


Website: Innerlijke reizen

Organiseer je zelf vakanties of korte reizen met als thema spiritualiteit, en wil je ook vermeld worden? Neem dan contact met ons op.

kunstenaar

Efemeriden

Boogschutter
Zon in Boogschutter
23 graden
Vissen
Maan in Vissen
22 graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud