Hieronder vindt je de door jou getrokken Algemene Inspriratie.

Nog eens?

Letter Verlangen naar verandering.

De wens om iets te veranderen aan ons leven. We kennen het allemaal, dat verlangen naar verandering. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van eentonigheid in je leven, of omdat je niet tevreden bent met de verplichtingen in je bestaan. We zullen eens kijken of je deze periodemisschien een beetje vaart achter die verandering kunt zetten. Voordat je een verandering kunt stimuleren om plaats te vinden in je leven is het belangrijk om goed te kijken naar wat er moet veranderen.

Neem de komende tijd eens de ruimte om te kijken naar wat je precies anders zou willen. Zorg ervoor dat je heel volledig bent in je wens. Stel dat je wens in vervulling gaat, wat is dan het effect op je leven? Vraag je af wat er zou moeten gebeuren voordat de verandering zou kunnen inzetten. En wat je daarvan zelf kunt doen. Als je dit alles helder hebt kun je twee dingen zelf doen.

Een is om alle mogelijke stappen te zetten, dus niet uitstellen maar doen.

En de andere is om je iedere ochtend en avond je voor te stellen hoe de verandering op gang komt. Wees gedetailleerd in je voorstelling, want dan zal deze ook de meeste effect hebben. Het idee er achter is dat je jezelf zo helemaal in de sfeer van de verandering brengt, hierdoor sta je er meer open voor en wordt het makkelijker voor jezelf en voor het universum om je te horen en zo je doel te bereiken.

kunstenaar

Efemeriden

Schorpioen
Zon in Schorpioen
29 graden
Steenbok
Maan in Steenbok
1 graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud